Eski Hükümlü Personel Sınav Sonucu İlanı

AYVALIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü

Konu              : Eski Hükümlü Personel Sınav Sonucu İlanı

4857 Sayılı İş Kanununun 30. Maddesi hükümleri gereğince Belediyemizce 24.01.2020 tarihinde yapılan  Eski Hükümlü personel (Beden İşçisi) sözlü ve mülakat sınavını asil ve yedek olarak kazanan personel isimleri aşağıya çıkartılmıştır.

Asil olarak sınavı kazanan personelin atamaya esas teşkil edecek belgeleri temin ederek 31.01.2020 tarihine kadar İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

SINAVI ASİL OLARAK KAZANAN ADAY    : MERT KORKMAZ

SINAVI YEDEK OLARAK KAZANAN ADAY          : LATİF SERTER

ATAMAYA ESAS BELGELER

6 Adet Fotograf

İkametgah (E-Devletten alınabilecektir.)

Askerlik Terhis Belgesi

Tam teşekküllü bir hastaneden alacak oldukları ; Beden İşçisi olarak çalışmasına ve Akıl ve Ruh Sağlığı açısından görev yapmasına engel bir durumun olmadığını belgelendiren Sağlık Kurulu Kararı

İLANEN DUYURULUR.

(Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca adayların adresine tebligat yapılmayacaktır.)

Mesut Ergin

Ayvalık Belediye Başkanı