03-02-2020

Belediye Başkanımız Mesut Ergin, Sabancı Üniversitesi Yaratıcı Teknolojiler Atölyesini ziyaret etti.Çocuklara bilimi ve teknolojiyi aşılamanın önemli olduğunun altını çizen Mesut Ergin,yapılan çalışmalar ve kurslar hakkında yöneticilerden bilgi aldı,kurslara katılan öğrencilerle sohbet etti.Mesut Ergin, "okulun aktif olarak devamlılığı için projeler üretmek önemli,biz de bu konuda iş birliğine hazırız" dedi ve ekledi : "Özellikle Sabancı Üniversitesine ve Sabancı ailesine bu teknoloji okulunu Ayvalık'a kazandırdıkları için teşekkür ederim,burada eğitim alan çocukları görmekten çok mutlu oldum,çünkü hep söylüyorum gençler bizim geleceğimiz" dedi.

Mesut Ergin

Ayvalık Belediye Başkanı