23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Ayvalık’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma törenine katıldı. Saygı duruşu ve Ayvalık Belediyesi bandosu eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri Cunda Adası’nda bulunan Nuri Zarplı Ortaokulu'nun bahçesinde devam etti.

Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Garnizon Komutanı Aydın Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’in de izlediği kutlama törenlerinde günün anlamını içeren konuşma yapıldı, öğrenciler şiir okudu, çeşitli oyunlar oynadı, Sırbistan ekibi küçük bir gösteri sundu.

Ayvalık Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 23 Nisan konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Garnizon Komutanı Aydın Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen tarafından verildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenlerinin devamında yeni gümrük önünden Cumhuriyet meydanına kortej yürüyüşü yapıldı. Daha sonra 2.Uluslararası Halk Oyunları Şenliği için ilçede bulunan konuk öğrenciler meydanda halk oyunları gösterisi sundular, Ayvalık halkı gösterilere yoğun ilgi gösterdi.

AYVALIKGÜCÜ BLD. SPOR