AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR BAYAN VOLEYBOL ŞUBESİ ALT YAPIDAN- A TAKIMA KENTİ GURURLANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Ayvalıkgücü Belediyespor Bayan Voleybol Takımı alt yapıya büyük önem veriyor ve tüm yaş gruplarında başarılı sonuçlar almaya geleneğini sürdürüyor.

Ayvalık Kapalı Spor Salonu’ndaki Ayvalıkgücü Belediyespor Bayan Voleybol Takımı rakibi Silivri Spor’un maça gelmemesi nedeniye 3-0 hükmen galip geldi. Maç öncesi yapılan kupa törenine Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cem Hamzaoğlu, kulüp yöneticileri, Kulüp Antrenörü Sedat Oğuz ve sayısız her yaş kategorisinde kız voleybol takımı sporcuları katıldı.

Geçtiğimiz yıl ‘’Gençler Türkiye Finali’nde’’ İstanbul, Ankara, İzmir illeri dışında, illerin olmadığı turnuvada, ilk 8 takım arasına girerek, tarihi başarıya imza atmıştı. Aynı takım bu yıl da il şampiyonu olarak Türkiye Finallleri’ne gitmeye hak kazandı.
Bayan Voleybol, Küçük Kız takimi ise üst üste 3.kez il şampiyonu oldu minik takım ise il üçüncüsü olarak Ayvalık’ı gururlandırdı.

Minikler, Yıldızlar, Küçük, Genç ve A Takımı kategorisi olmak üzere toplam yüze yakın sporcu yetiştirdiklerini kaydeden Antrenör Oğuz’’ Çalışmalarımızın sonuçlarını şampiyonluklarla alıyoruz. Üçüncü ve dördüncü jenerasyonumuzu yetiştiriyoruz. Son yıllarda profesyonel hale kız çocukları yetiştirdik. Birinci ligde kariyerlerini sürdürüyorlar. Altyapı Antrenörlerimiz Muammer Sabuncu ve Burçin İrlan’a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayvalıklıların sayesinde her geçen gün takımımız üstüne koyuyoruz. Desteklerini sürdürdükleri için herkese teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Ayvalık’ın hemen hemen her köşesinden Altınova, Küçükköy, Cunda Adası, merkez ve köylerinden kızların bu takımın bünyesinde olduğunu kaydeden Başkan Rahmi Gençer, ‘’ Bayan Voleybol Şubemizin tüm takımları çok başarılılar. Ancak ilk hedefimiz kızlarımızın sosyal gelişimlerine destek olmaktı. Birbirinden değerli geleceği parlak kızlarımızın yetişmesine katkıda bulunduğumuz için ayrıca çok mutluyuz. Bu takımların bugünlere gelmesinde başta Sedat hocamıza, kızlarımıza ve ailelerine, kulüp yöneticilerimize ve tüm taraflarımıza çok teşekkür ediyorum. El birliği ile bu takımımı daha üst seviyeye çıkaracağımıza inancımız tam’’ dedi.

AYVALIKGÜCÜ BLD. SPOR